13 Eylül 2009 Pazar

BİR YUDUM MİZAH


BEZGEDEN
1)Bir gün Alişanlı amca şöyle bir anons yapar:Caminin önünde bir geçi me... me... meliyo geçi kiminse gelsin caminin önünden alsın.
2)Bir gün yine bir ramazan vakti bir kaç arkadaş ahmet abi,nin (benli) dükkanındaydık.Dükkanın o zaman iki kapısı vardı.Dışardan bir asker geldi ve ahmet abiye küp şeker varmı diye sordu.Ahmet abi yok deyince asker dışarı çıktı ve diğer kapıdan girip tekrar sordu.Biz de biraz şaşırdık meğer asker ayrı dükkan sanmış.
3)Cep telefonlarının yeni çıktığı bir zamanda bezgeli hemşerimizin biri bi cep telefonu alır.Bir gün birini ararken karşıdan şöyle bi ses gelir:sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız.Hemşerimiz ise ne olduğunu anlamadan şöyle der:çekil bacım ben senden konuşmaycım...
YAYLADAĞINDAN
Bir gün Yayladağına yeni bir kaymakam atanır.Kaymakam yaya olarak gezerken yayladağlı bi hemşerimiz gelin yemek yiyelim diye kaymakamı davet eder o da yok sağolun deyince.Davet sahibi tekrar seslenir: gelin gelin zaten hayvanlara vericik araya getmesin....
ALTINÖZÜNDEN
1)Altınözünün bir köyünde adamın biri televizyon antenini boyamaktadır.Ordan geçen adam sorar niye boyuyorsun ki diye adamda şöyle cevap verir:boyayımda televizyon renkli çeksin.
2)Yine Altınözülü yaşlı bi amca bi cep telefonu satın alır.Telefon titreşimdedir. Telefon cebindeyken telefon çalar telefon titremeye başlar adam ise panik içinde telefonu cebinden alır ve atar.Daha sonra ise şöyle der:Bu telefonun elektrik gaçırdığını biliyodum ama ben.
(YEDİTEPE EKSPRES)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder